Festa republicana

El mes que ve farà un any que Esquerra-Bunyola som a l’Ajuntament. En aquest quasi-any hem fet més feina que ningú, n’Andreu ha presentat més propostes i mocions que cap dels partits de la Sala, i evidentment, més que l’equip de govern, que ha arribat a un extrem d’inoperància que frega el ridícul.

En aquest quasi any, hem aconseguit que s’aprovàs un moció sobre la participació de Bunyola al Consorci de Raixa, que s’eliminàs qualsevol referència al famós polígon d’Es Rafalot, hem impulsat la creació d’una comissió per una escola nova, hem demanat una neteja integral dels torrents de municipi, hem batallat per aclarir què passa amb el poliesportiu, hem pressionat per millorar la recollida selectiva, hem denunciat l’abandonament d’alguns carrers, hem alertat d’unes obres il·legals del Tren de Sóller, i hem demanat, sobretot màxima informació i transparència a l’equip de govern del PP que va mancat d’educació. Com va dir el portaveu del PSOE no fa gaire al plenari, ‘l’equip de govern no fa res i tot allò nou ho presenta Esquerra!’.

I tanmateix, hi ha una feinada per fer, i de vegades un pensa que no serem a temps d’envestir-la tota. Bunyola necessita la nostra feina i la feina de tots els bunyolins per redreçar-la. En tot cas, aquest dissabte vespre, dia 12, farem una festeta republicana al mercat de Bunyola, per celebrar el quasi any. Hi haurà menjar i beure per tothom, i l’actuació del nostre amic Xango i els peluts. Evidentment, tothom hi està convidat!

4 Comments

  1. picarol ha dit:

    Esper que vagi molt bé aquesta diada republicana! Endavant!

  2. Joan ha dit:

    Independentisme constructiu. Així m’agrada.

Feu un comentari