Esmenes a la ponència d’Esquerra

He presentat, a través de la meva Secció Local, unes quantes esmenes a la ponència d’Esquerra del congrés de juny. Totes fan referència al tema mediambiental, realment tractat amb massa lleugeresa al document. Ja ho deia fa un temps, que a Esquerra no ens hem preocupat mai gaire de crear un discurs d’ecologisme nacional, i ara ens trobam amb bullits dels grossos com el del transvassament de l’Ebre, i els que vendran.

La ponència d’estratègia política és, en aquest sentit, molt precària; els companys de la Sectorial de Medi Ambient han presentat un plec d’esmenes, i les meves només són un matís més. Parla, la ponència, massa a la lleugera del tema, i només dels temes més actuals -el dels transvassaments, bàsicament-, però n’obvia d’altres d’importantíssims, com la MAT o el IV Cinturó (casualitat?), l’urbanisme, l’energia, la política de residus, infrastructures o -cosa incomprensible en un país com el nostre- la gestió del medi mar.

Ara que tenim propostes per a tots els gusts, de fer d’Esquerra un partit liberal, més republicà, més socialdemòcrata, de centre-esquerra, d’esquerra tota sola, etc., podem provar d’empènyer cap aquí, també: de fer del nostre un partit ecologista. El resum de les esmenes es pot llegir aquí. I encara s’accepten suggeriments!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s