Ple de juliol

El ple d’avui a Bunyola es presenta… mogut? Mai ho sabem, en principi la nostra intenció no és moure brega, sinó intentar solucionar els problemes que, inexplicablement (?), arrossegam anys i anys. Com el peatge del Túnel de Sóller, que més que un problema és una vergonya per tots els regidors que ha tengut el nostre ajuntament des que es va començar a costruir. Passa que no tots els grups tenen la mateixa voluntat.

A mi m’al·lucina aquest tema del Túnel: com és que mai ningú, cap partit, cap batle, cap regidor, ha intentat solucionar la badada inicial? Com és que els sollerics, els fornalutxencs, fins i tot els escorquins, poden passar gratis pel túnel i els bunyolins no? El cas del Túnel -el de la corrupció no, el nostre- és una espècie d’expedient X, un més dels que envolten la gestió del nostre Ajuntament des de fa vint-i-cinc anys. Avui demanarem que l’equip de govern es posi les piles i negocïi un conveni com el dels altres pobles, com ja va passar amb Raixa: va quedar demostrat que solucionar els problemes dels nostre poble és qüestió de voluntat.

Aquest no serà l’únic tema: són molts els punts, perquè és molta la feina. Per ara, els deures només els fa Esquerra, i com tots els plens del darrer any, som l’únic grup que proposa mocions i fa preguntes. Aquest serà el darrer ple del curs, a partir del setembre en comença un altre, ja sense bubotes pul·luloides, i confïi que trobarem uns companys d’oposició més deixondits. Sona estrany que ho digui jo, però més estrany és tenir 5 regidors a l’oposició sense fer ni una pregunta.

Espavilem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s