He provocat una petita crisi dins el PP

Em sona el mòbil de bon dematí -o potser no ho era tant…-, jo encara dormint i decidit a no agafar-lo, que tenia son, però en fi, m’he aixecat i l’he agafat. Era l’amic Joan Francesc, que fa feina a TV Mallorca, que m’escomet des de l’altra banda de l’aparell amb un “què has fet que ets portada d’El Mundo?”. Què he fet, ara? Que te diguin això quan encara no has ni obert els ulls, com a mínim et deixa perplex -i te’ls fa obrir, els ulls, com dos plats-.

La cosa és aquesta: que qualcú d’El Mundo -i del famós Círculo Balear– va llegir l’escrit dedicat a en Guillem Estarellas en aquest mateix blog. El tema: no els va fer gens de gràcia saber que el nou Secretari General del PP ens havia oferit un pacte de governabilitat (“un pacto con los catalanista anticonstitucionales de ERC“, etc.), i per això ja la tenim armada, amb titular del diari inclòs.

I com que l’hem armada, l’amic Joan Francesc -i supòs que els seus superiors també- ha trobat que valia la pena dedicar un temps de les notícies del migdia al fet en qüestió (i més o manco en parlen al minut 14).

Com es pot veure, el del PP diu que va parlar amb nosaltres igual que ho va fer amb la resta de partits, per parlar; no és cert, i ho dic a la TV: n’Estarellas ens va oferir la regidoria de Cultura -aquesta, i no una altra-, en una reunió dues o tres setmanes després de les eleccions, i quan tot estava més que pactat amb els d’AVI de Palmanyola. Posteriorment, tant ell com els altres, el batle concretament, i l’actual regidor de Cultura, ens han fet diverses insinuacions sobre el això, insistint que “si voltros agafàveu sa regidoria…” i “tu [a n’Andreu] saps que la pots agafar quan vulguis…”, etc. Darrerament, és cert, ja no donen tanta de creu.

I això és tot per avui. Veurem si demà m’aixec amb més sorpreses… o s’hi aixeca en Guillem Estarellas!

Anuncis

8 thoughts on “He provocat una petita crisi dins el PP

  1. Hòstia Amadeu! Ja has provocat una crisi al PP! Continua així, que vas bé! (Supòs que quan te vegi, n’Estarellas te voldrà penjar de la farola de la plaça.)

  2. així m’agrada, desestabilitzant-los!

    mica a mica, Amadeu, anam avançant… ara que se barallin entre ells, després ja els donarem s’estocada final!

    gran veure’t ahir, llàstima que estàs un poc mort… però queda molt d’estiu per endavant!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s