Carod-Rovira a Quart Creixent

Diu l’entrada de la Viquipèdia que la llibreria Quart Creixent ‘[…] ha fet, dins les seves modestes possibilitats, de centre de promoció cultural, amb l’organització de presentacions, de debats, de recitals poètics i musicals, etc. [..]’. Realment, si un mira els noms que formen part de la història de la nostra llibreria -meva només ho és un poquet, molt poquet, però suficient: a mi em basta-, se sorprèn com, dins tan poc espai, i amb tants pocs recursos, hi han passat en Joan Brossa, na Maria Mercè Marçal, en Jaume Vidal Alcover, en Blai Bonet…

Així, de tant en quan, tenim l’ocasió de fer-hi una d’aquestes presentacions ‘sonades’, d’allò que se’n diu ‘tot un esdeveniment’. Demà mateix, per exemple, tendrem l’oportunitat de presentar el darrer llibre d’en Josep-Lluís Carod-Rovira, ‘2014. Que parli el poble català‘. Serà a partir de les 20 h, a la llibreria mateix.

Del llibre se n’ha parlat molt: és possible que el 2014 es faci un referèndum d’aquestes característiques? Què passaria si es guanyava? I si es perdia? O sobretot, em demanava jo, què passa amb la resta de Països Catalans? Totes aquestes preguntes, i algunes més que la gent deu tenir, estan contestades per escrit, però sobretot, serà més interessant si les explica el propi autor.

Demà a les 20 h, a Quart Creixent, presentació de ‘2014. Que parli el poble català‘. A càrrec d’en Damià Pons i d’en Josep-Lluís Carod-Rovira. I xampany i coca per tothom que hi véngui!

Anuncis

One thought on “Carod-Rovira a Quart Creixent

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s