Xavier Vendrell a Bunyola

N’Esperança Mateu, la nostra secretària d’organització, el dia del congrés nacional, quan va escoltar per boca de n’Anna Simó que en Xavier Vendrell no formaria part de la nova executiva nacional, va plorar, o quasi: li va saber molt de greu. Com a tots, o a bona part, dels congressistes illencs, baldament no fóssim partidaris de la candidatura que ell representava, perquè mai li podrem pagar, tot i les diferències d’estratègia en algun moment, com l’actual, les hores d’esforç que ha dedicat des de la Secretaria d’Organització a organitzar el que som ara: un partit amb presència i resposabilitats a les institucions balears.

Tanmateix, n’Esperança va sortir del congrés amb el regust amarg d’haver assistit a una injustícia -tot i que no ho era, entenguem-nos: l’assamblea és sobirana- i no haver-la pogut evitar. I amb una idea molt clara: s’havia d’homenatjar, de qualque manera, en Vendrell, i ho volia fer ella. Ni que fos per mostrar-li, modestament, l’agraïment a tant d’esforç i tanta de feina.

Aquest dimecres, per tant, en Xavier serà a Bunyola. L’excusa és la de presentar el seu llibre, Disculpin les molèsties, per conèixer les ‘aventures’ d’un independentista que en la seva vida no sap ni ha sabut fer altra cosa que aquesta: lluitar per la independència del seu país, de cap a cap. Però en realitat, o també, vol ser una festa, segur que ho serà, i perquè pugui comprovar, de primera mà, que la llavor de tants d’anys ha donat el seu fruit, un plançó, encara petit però fort, a punt per créixer. Serà al claustre de l’escola de Bunyola, a partir de les 20:30, allà mateix on férem la presentació de la Secció Local, ara fa dos anys. L’acte el conduïrà, evidentment, la mateixa Esperança, conjuntament amb en Xavier.

I en acabar la xerrera, com no podria ser d’altra manera en una festa, hi haurà menjar i beure per tothom que hagi vengut. Perquè no fa falta dir que la festa és per gaudir-ne com més millor! Vos hi esperam!

Anuncis

2 thoughts on “Xavier Vendrell a Bunyola

  1. No crec que el mèrit de tenir en Vendrell a Bunyola sigui meu, ni molt manco! Som un equip, fort i cohesionat (com deia un dia en Guillem Estarellas referint-se al SEU PP i guardant les distàncies, és clar!) i tot és mèrit de la feina feta entre tots!

    Demà serà una gran festa!
    Enhorabona, Amadeu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s