Isabel Rosselló i David Gómez

Els dos de la foto -composició cutre de fotoshop, per altra banda-, tot i que gaudien d’una certa popularitat dins els cercles musicals, s’han fet especialment famosos les darreres setmanes fora de l’àmbit artístic. Ell, en David Gómez, és pianista, i és el candidat del PP per ser el director del Festival de Música de Bunyola. Ella, na Isabel Rosselló, era la soprano del PP balear per amenitzar les seves berenades de pa amb sobrassada a preu de caviar, segons pareix, i avui dorm a la presó -i segurament aquesta no sigui la darrera nit que hi passi-.

Tots dos actuaren junts ara fa tres anys i mig, a la seu de l’Instituto Cervantes a Atenes. I el que és més interessant: feren més concerts com aquest, i almanco un, pagat pel CDEIB.

De moment, la foto és si més no suggeridora: començ a imaginar unes quantes raons que expliquen les ganes de fer en David director del Festival de Bunyola. Potser la regidora Moreno, o el secretari general del PP, i regidor d’aquí, l’amic Guillem Estarellas, ens ho podran explicar millor. O potser no ho voldran fer…

Anuncis

2 thoughts on “Isabel Rosselló i David Gómez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s