Isabel Rosselló i David Gómez

Els dos de la foto -composició cutre de fotoshop, per altra banda-, tot i que gaudien d’una certa popularitat dins els cercles musicals, s’han fet especialment famosos les darreres setmanes fora de l’àmbit artístic. Ell, en David Gómez, és pianista, i és el candidat del PP per ser el director del Festival de Música de Bunyola. Ella, na Isabel Rosselló, era la soprano del PP balear per amenitzar les seves berenades de pa amb sobrassada a preu de caviar, segons pareix, i avui dorm a la presó -i segurament aquesta no sigui la darrera nit que hi passi-.

Tots dos actuaren junts ara fa tres anys i mig, a la seu de l’Instituto Cervantes a Atenes. I el que és més interessant: feren més concerts com aquest, i almanco un, pagat pel CDEIB.

De moment, la foto és si més no suggeridora: començ a imaginar unes quantes raons que expliquen les ganes de fer en David director del Festival de Bunyola. Potser la regidora Moreno, o el secretari general del PP, i regidor d’aquí, l’amic Guillem Estarellas, ens ho podran explicar millor. O potser no ho voldran fer…

About these ads

2 thoughts on “Isabel Rosselló i David Gómez

  1. Retroenllaç: Per un reglament de participació ciutadana: transformam Bunyola! « Notes i apunts

  2. Retroenllaç: El del bombo « Notes i apunts

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s