La picor del batle

Fa dies que la ressaca de les festes se’ns ha espassat, però n’hi ha que encara els fa mal el cap: no sé si de ressaca o de picor, però el cas és que al nostre amic el batle de Bunyola, la història d’aquest Sant Mateu encara li pica. Deu ser les males puces que passeja -en comença a ser llarga la llista d’exemples-; que se grati, idò, com se sol dir, però que se grati tot sol.

La darrera d’aquesta setmana -o de la passada- és atribuir a Esquerra-Bunyola la confecció de tota quanta activitat alternativa hi va haver durant la setmana de Sant Mateu, que tampoc en varen ser tantes: un dinar en bon diumenge, un botellón i una festeta el divendres vespre, i unes camisetes la mar de xules de queixa que molts de joves -o no tant- passejaven amb orgull. Diu que ‘hi érem al darrera’, de tot plegat; com si no ens conegués, el batle: no som, nosaltres, dels que amaguen els seus actes o els enterren al jardí, i ben al contrari, si feim o tenim pensat fer res, ho explicam a tothom que ho vulgui escoltar i creure.

Jo, per exemple, no negaré que vaig anar a pegar uns glopets amb els meus amics, que també hi eren, al botellón, que vaig baixar a la plaça amb 200 joves més per ballar fins que va fer sol, i que duia la mar de content una camiseta d’aquestes. Un altre membre d’Esquerra també va fer tot això, però a més, va muntar una de les revetles ‘oficials’ de les festes, i la mostra de vídeo local; un altre company del partit també duia camiseta i bevia com els altres, però l’endemà era un dels organitzadors de la correguda en roba interior; i per no xerrar de n’Andreu, que a més de ser regidor d’Esquerra, era un dels monitors dels jocs infantils. O sigui, que per la regla de tres de l’amic batle, Esquerra-Bunyola va muntar no només els actes alternatius, sinó que també la meitat dels oficials, i els més vistosos!

Tanmateix, res d’això és així: una cosa som nosaltres i l’altra, l’organització de la qual en formam part. Li convé aclarir això al nostre amic el batle, ja que si no, hom pot arribar a pensar que un regidor del PP, posem per cas, gasta 50.000 euros públics amb prostitució o drogues, és perquè li ho dicta el seu partit. I encara que de vegades costa -i de cada pic costa més-, un li agrada pensar que això no és la línia del partit. No és el PP el més indicat per acusar al personal de per on sigui de boicotejar res…

Vaja, que el nostre batle menteix, però això no és novetat. Però fan gràcia els termes amb què ho fa: xerra de manca de respecte qui no en té als plenaris amb ningú que no sigui ell; parla de poc respecte als Quintos qui, en persona, ha intentat impedir, d’una manera grossera, que els joves facin la seva revetla dues vegades -i ja ha advertit als d’enguany que segurament no la faran-; i sobretot, el PP s’acostuma de mica en mica a atribuir a Esquerra-Bunyola qualsevol acte cívic de protesta. Cercar bubotes és més fàcil que haver de justificar una tan patètica gestió.

I pitjor: el batle i els seus s’acostumen a mentir. Però això, com qualcú altre ja ha dit, passa per tenir una gent de poc fiar al govern.

P.D.: Aquí el comunicat d’Esquerra-Bunyola

Anuncis

One thought on “La picor del batle

 1. Querido Amadeu:

  Voy a darte un par de pistas para que indagues un poco y saques tus propias conclusiones.

  1. La revista de Bunyola que nos ha costado a los bunyolines la friolera de 4.000 euros y que el alcalde tiene intención de hacerla bimestralmente, no hace referencia a ninguna de las urbanizaciones que forman el municipio de Bunyola, y que también la pagan.
  Me ha dicho un pajarito que los artífices de la revista son ni más ni menos que la mujer del Alcalde y el hermano de éste … investiga por favor.

  2. Tambíen me ha contado otro pajarito que el novio de ” la moreno ” trabaja en la escuela de Palmanyola de conserge y ha sido entrado a dedo por ésta sin sacar la plaza a concurso.

  3. Te informo que ” la moreno ” , todas las noches, cierra todos los bares y resturantes de Bunyola a cubata y puro, si tan poco le inporta su salud y su bienestar, imagina lo que le debe importar el de los demás.

  Un saludo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s