Els estranys gusts del tal Baeza i les rialles del PP

Ahir estrenàrem regidor del PP, a Bunyola, un tal Jesús Baeza Sánchez. El company Andreu hi va anar, evidentment, que per això el votàrem: per assistir als plenaris, per molt ridículs que siguin, i el d’ahir migdia ho era; just s’havia convocat perquè el tal Baeza prengués possessió i per aprovar un tràmit burocràtic. I així com ell ho va sentir, així m’ho va contar.

Del tal Baeza no en sabíem res, però apunta bones maneres. Després que el batle li amollàs la parrafada per la qual jura o promet respectar i fer respectar la constitució i l’estatut i no sé quantes sacro-santes escriptures més, ell que contesta: ‘lo prometo por imperativo legal pero gustosamente‘.

El darrer -i primer- regidor que va prendre possessió per imperatiu legal va ser n’Andreu; no li he demanat mai si va passar molt de gust o no en fer-ho, però no record haver-li vist en aquell moment cap cara especial. Tampoc he vist la del tal Baeza, però les seves paraules em fan pensar amb el següent:

1) És possible que al tal Baeza li agradi fer coses forçadament. Hi ha gent més rara: n’hi ha gustosamente se deixen pessigar els mugrons amb unes pinces.

2) És possible, per altra banda, que el tal Baeza sigui tota una capsa de sorpreses, i que vulgui rompre esquemes: s’haurà d’esforçar molt per superar els seus companys de grup. De moment, és el primer regidor del PP que promet el càrrec per imperatiu legal, amb gust o sense, que no deixa de ser curiós, i perventura ens acabarà sortint republicà i votant les nostres propostes, qui sap.

És possible, també, que el tal Baeza se’n volgués riure de n’Andreu: i això és graciós? Potser ell l’hi va trobar, i potser va dinar millor i tot per haver-se’n rigut del rojo d’Esquerra. Potser va ser una consigna de l’amic Guillem, ‘ara veuràs lo que te farà en Baeza’, perventura va pensar, ‘ara riurem’. Perventura encara riuen.

Que riguin, que a mi me fa més gràcia: que la gran frase d’un nou regidor dels sis del PP sigui per provar de riure’s de l’únic  d’Esquerra-Bunyola delata qui és que els fa pessigolles, i no precisament rialles. Pareix un acudit, però no ho és: és cosa de riure per no plorar. De llàstima.

Anuncis

2 thoughts on “Els estranys gusts del tal Baeza i les rialles del PP

  1. Secció ‘No vagi per dit’ del Diari de Balears d’avui:

    “Iosu Ternera a Bunyola?
    Fa uns dies, el nou regidor del PP de Bunyola Jesús Baeza jurà el seu càrrec. Acudí a l’acte el secretari general, Guillem Estarellas. La sorpresa vingué quan Baeza jurà por imperativo legal, igual que Iosu Ternera. Estarellas degué fer cara rara, perquè immediatament el nou regidor hi afegí: Y muy gustosamente, cosa que mai no ha dit Ternera.”

    (http://dbalears.cat/actualitat/Opini%C3%B3/no-vagi-per-dit-258.html)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s