De Bunyola al món

imagesBunyola se’ns ha convertit, sense voler, en un petit banc de proves polític -i social- del que podria ser Mallorca en un futur. Per una banda, la millor Esquerra -si se’m permet presumir, ni que sigui per aixecar la moral!-, o com a mínim, el millor resultat, i dels partits locals, se’ns dubte el que fa més feina; d’una altra banda, el millor PP -és a dir, el pitjor per a la resta del món-: feixistoide, intolerant, incompetent i inútil, i per amanir-ho millor, amb el peix més gros de les illes que mana l’estol. És tota una experiència, i sobretot, ho és més si aquesta és la primera experiència en política que hem tengut mai. Si les coses es fan bé -i de moment, les hi feim, encara que sempre són millorables-, per què no podem somiar amb un molt millor resultat d’aquí a dos anys, molt més que el d’un sol regidor, com ara?

N’Andreu necessita companyia, pobre, a l’Ajuntament: amb dos regidors més, estaria molt ben acompanyat! Molta de gent m’ho diu: no sé com pot, aquell al·lot, tot sol, aguantar lo que ha d’aguantar… Bé, ja ho sabíem, quan li ho proposàrem, que estava preparat per aguantar lo que fos, encara que fos terrible, com ho és ara. El cas és que ell és la cara més visible de la nostra feina, de la bona feina.

Per això, és un orgull per a nosaltres, per a Esquerra-Bunyola, però també ho hauria de ser per a tots els bunyolins, que ell sigui, juntament amb l’amiga Cathy Sweeney, un dels candidats que representaran les Balears a la llista d’Esquerra per a les properes europees. Serà el segon candidat de la nostra Secció Local a unes eleccions supra-municipals, després que n’Esperança Mateu ho fos per Unitat. De Bunyola al món, tot i la dificultat més que manifesta perquè n’Andreu arribi a Estrasburg. En tot cas, la seva sola presència a la llista és un grandíssim aval: a la feina feta, i a l’esperança que el partit ens diposita, a la gent d’Esquerra-Bunyola, per complir allò que ja fa un temps, el dia de la nostra presentació, prometérem: convertir Bunyola en un model d’il·lusió, en un referent per Mallorca. I potser, qui sap, per Europa?

Anuncis

3 thoughts on “De Bunyola al món

  1. Vatuadell, Amadeu! Ets una màquina! Amb gent com tu dins Esquerra (i sobretot dins Esquerra-Bunyola) fer la feina és molt més fàcil. Ets el més gran dels presidents…
    Bona feina! Si n’Andreu entràs al Parlament Europeu, has pensat que series tu, el regidor? Realment hem de fer moltíssima de feina (més i tot de la que feim) perquè d’aquí a dos anys hi pugueu ser tu, n’Andreu i qui sap si un altre! T’imagines la cara del Batle si te tengués dins l’Ajuntament? Tu que li provoques urticària… I la d’en Guillem Estarellas? Crec que li naixeria una mata de cabells ben grossa damunt el cap!!!!

    Enhorabona, perquè bona part de l’èxit és gràcies a la teva feina i les teves ganes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s