Europa comença, avui, a Bunyola

Europa s’acaba als Pirineus, diuen, nord enllà. Potser: basta posar la televisió i parar l’orella a les cadenes espanyoles per entendre aquesta idea. Per sort nostra, la frontera catalana és transpirinenca, així que per un pèl, però hi som. Des d’enmig de la mar, tot això és mal d’entendre: no tenim muntanyes que ens tapin, i amb la immensa quantitat d’europeus de totes les bandes que tenim escampats per les nostres illes, qui ens pot negar que Mallorca no és Europa?

Bunyola serà avui vespre la línia de sortida d’Europa. La marca primera, el punt senyalat: qui ho diria d’un poblet com el nostre! N’Andreu serà el mestre de cerimònies de l’acte de presentació de la candidatura conjunta d’Esquerra i Entesa per Mallorca, que és com dir que la metitat de l’esquerra nacional mallorquina ja és segur que sumarà per enviar n’Oriol Junqueras a Brussel·les i Estrasburg; l’altra meitat confïi que s’hi afegirà els propers dies. Si fos així, si finalment, per primera vegada, els mallorquins poguéssim votar una candidatura exclusiva d’esquerres i independentista, seria històric: a la fí! És una qüestió de voluntat, i com que d’això no ens en manca -altrament, fa temps que no seríem ni independentistes… ni d’esquerres!-, estic convençut que acabarà sent així. N’Oriol, per cert, també serà avui a Bunyola: la seva campanya -la nostra- comença aquí. De Bunyola a Europa i al món.

Avui, per tant, a les 20:00, al Teatre de Bunyola, Europa comença, com a mínim pels catalans, ja que si n’Oriol no surt elegit, serà com si Europa no existís per a nosaltres, o pitjor, com si nosaltres no existíssim per Europa; els partits espanyols ja s’encarreguen que a Brussel·les només hi hagi Espanya –EspaÑa-. El repte és immens, per tant, i l’ocasió, històrica. Quasi res: una cosa així no es veu cada dia. Valdrà la pena que siguem molts per veure-ho, avui vespre!

P.D.: A Bunyola la feina continua, amb Europa o sense. Per això acaba de sortir el segon full informatiu d’Esquerra-Bunyola.

Esquerra-Bunyola informa, núm. 2

Anuncis

One thought on “Europa comença, avui, a Bunyola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s