El ‘rollo macabeo’

Avui surt l’amic Guillem Estarellas a dir que tot això de la corrupció -suborn, finançament il·legal, buf!- que li imputen a més de mig partit seu és un ‘rollo macabeo‘. Curiosa expressió d’arrels bíbliques, tanmateix, que ens fa pensar que a l’amic Guillem tot això l’avorreix: és a dir, que passa d’aquesta història.

Total: que a mi no m’emprenyin, deu pensar. Ni a mi ni als meus col·legues. A l’amic Guillem no li agrada, haver d’aguantar sermons d’altri, ni que siguin opinions diferents de la seva. Però, ai, en política, o en democràcia, més ben dit, aquesta és la gràcia: que tothom pugui xerrar i dir el que pensa; i haver de donar explicacions quan quelcom no quadra. Tot plegat, això de la democràcia, de la justícia, de la transparència, per l’amic Guillem, és un rollo macabeo.

A Can PP, d’ençà que hi ha l’amic Guillem, les coses se fan així, a l’estil ¡Siéntense, coño! d’un temps, però sense pistoles. Ja li ho va dir el nostre batle ahir a n’Andreu durant el ple, que si no callava el treuria defora. No és que n’Andreu xerràs pels colzes, perquè és un al·lot educat i calla i escolta quan els altres xerren; no era això: és que n’Andreu va demanar quines empreses gestionaran el des d’ahir privatitzat camp d’aprenentatge d’Orient. Una pregunta indiscreta, no t’importa va ser la resposta del batle. I davant la insistència de n’Andreu, aquell el va amenaçar en engegar-lo de la sala, per insults (sic.). Que si després el mateix batle es va permtre el luxe d’insultar-lo en públic, això és una altra història.

Llegint la premsa d’avui, puc dir que n’Andreu encara va tenir sort, just l’amenaçaren en enviar-lo a prendre la fresca. A d’altres, per saber massa coses, els amenacen en deixar-los freds, que és ben diferent. Potser és per això que, a nosaltres, el PP no ens dóna ni poques ni gens d’explicacions de res del que fan: perquè no sapiguem massa, perquè és pel nostre bé… I és que, pels del PP de l’amic Guillem, el coneixement és un problema.

Els és més útil tenir poc capet i molta de barra.

Esquerra-Bunyola denuncia la intolerància anti-democràtica del batle de Bunyola

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s