El pamflet II

Fa un any, quan va aperèixer, el pamflet amenaçava de ser bimensual; no sé si per l’escàndol que va generar -i una bona protesta nostra– va quedar sols amb un avís, una advertència de 4.000 euros de propaganda pepera subvencionada per cada un dels bunyolins, però advertència en el fons.

Ah, però ara, com la cansion del verano, que és com dir com totes les coses prescindibles, horteres o directament dolentes, ha tornat, el pamflet. Ben igual que abans: 16 pàgines de mentides i auto-bombo pepero pagades pel poble que els ha de sofrir. Aquest pic pas de comentar-lo, tampoc serviria de res, perquè tot el que diu és mentida o veritats particulars… L’únic que m’ha sorprès ha estat l’entrevista de dues pàgines al batle pedani de Palmanyola, n’Oliver, que era un dels supporters d’en Delgado, rival de n’Estarellas al darrer congrés del PP: per estafar al poble, però, són tan amics.

A Bunyola no hi ha doblers. Això diu la regidora de cultura, esa mujer, amiga de tots i de tothom, a les entitats que la van a veure. A l’Escola de Música se li deuen prop de 4.000 euros, crec recordar; el Col·lectiu Sitja, que edita Es Castellet, no reb ni un euro d’ençà de la investidura del batle. L’Associació Koslowsky (en record d’un pintor letó que va viure, i morir, a Bunyola) no ha rebut més de 1.000 euros, i cada vegada té problemes per cobrar. Tot són traves, tots són pegues: tot són mentides.

Perquè de doblers n’hi ha: per repartir pamflets, en sobren. A mi això me fa mala sang, no ho puc evitar, tot plegat és massa miserable. Aquest pamflet no sabem què val, i costarà molt saber-ho perquè amagar coses, bé siguin dades, bé siguin doblers, és una constant de la seva organització; però ho sabrem. I si el batle no la vol donar, la informació, aquesta vegada tampoc dubtarem en que l’obligui a fer-ho qui faci falta, un jutge si convé. No vendrà, pel PP, d’un judici més o manco.

Comunicat d’Esquerra-Bunyola

Anuncis

2 thoughts on “El pamflet II

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s