Canvi de cantet (Quintos’09)

L’any passat a punt estàrem a punt de no tenir revetla de Quintos. Ningú sap encara per què, però als senyors –i senyora– responsables de l’Ajuntament, el concert no els feia ni gràcia ni il·lusió; la gràcia, supòs, era intentar fotre el jovent que s’organitza, ni que sigui per fer un concertet. Ves a saber si els Quintos de l’any passat, per ser tan caparruts i dur la contra al PP, no figuren ara la llista d’en Jorge Campos

Fer els Quintos és de les poques coses que un jove bunyolí pot fer a Bunyola i per Bunyola, tal com funciona l’àrea de Joventut del nostre ajuntament. I a més, és divertit: molt divertit. Els d’enguany s’han fet esperar, però tendrem revetla aquest dissabte que ve, dia 29, a la plaça del poble -gratuïta- i pinta molt bé. Enhorabona per ells!

Des de l’Ajuntament, els senyors -i senyora- plantegen ara un nou misteri: si l’any passat tot foren problemes, enguany tot són facilitats, fins al punt que part del concert pareix a ser que es paga del pressupost municipal. A què vénen ara tantes facilitats? És realment una incògnita, però celebr i celebram -com a Esquerra, com a joves, com a bunyolins- aquest canvi d’opinió. Això no lleva, però, que les preguntes no siguin obligades: està diposat l’Ajuntament, a partir d’ara, a pagar totes les revetles de Quintos del futur? Val la pena saber-ho, i en tot cas, saber com es gastaran els doblers. No és res més que control, d’un ajuntament que repeteix una vegada i una altra que està més que arruïnat, que se serveix d’aquesta excusa per eliminar el Festival de Música (12.000 euros de pressupost per l’edició d’enguany) o tenir una biblioteca tercermundista, però que se’n gasta 4.000 cada X temps en propaganda del partit, o ara no sabem quina quantitat per pagar el concert dels Quintos.

Tanmateix, el canvi d’opinió respecte als Quintos no pot ser més que quelcom bo; la intenció és el compta, diuen, i encara que ha costat dos anys que ho entenguessin, batle i regidors -i regidora- pareix que ho han entès, que els Quintos s’han de fer, costi el que costi: la qüestió és qui ho paga, i com.

Dissabte, la plaça ha de bullir: qui no hi falti ningú!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s