El batle rebec (III): caboteries de nin petit

Encara no l’hem vist, però ja ha trascendit a la premsa, fa uns dies: l’Agència de Disciplina Urbanística del Consell diu que la llicència d’obres per a fer els xalets d’es Castellet ‘no s’ajusta a la legalitat’. És a dir, que el Consell de Mallorca ens dóna la raó als que hem dit, insistit i repetit que aquesta llicència era, com a mínim, irregular.

Els arguments esgrimits per l’Agència són, pel que s’entreveu a la notícia, exactament els mateixos que va presentar el GOB en el seu recurs, que el batle va tenir la deferència de despatxar i ignorar amb tot convenciment; fins i tot es permet, ell, el luxe de criticar els ecologistes perquè, al seu moment, no varen dir res sobre la incineradora de Son Reus.

Quina mentida! Ja no ens ve d’aquí, i ens hi hem acostumat, a llegir o escoltar mentides de la boca del nostre batle -jo hi era, a les manifestacions contra la incineradora que el seu partit va promoure, fa quinze anys o més; sé cert que ell no-. Però com que s’agafa abans a un mentider que a un coix, aquest pic l’hem ben agafat, o s’ha agafat ell tot sol, de fet, amb la caboteria -perquè no ha estat més que una caboteria de nin petit- de defensar la legalitat d’una llicència il·legal.

I ara, què? Haurà de fer cas al Consell, menjar-se la caboteria, les ninades, la llicència i els xalets, però això no ens basta: volem explicacions. Serà una norma del seu equip de govern concedir llicències d’obres il·legals? Tornarà a fer cas als tècnics que l’han ficat dins aquest merder? Seguirà, ell tot solet, defensant els merders per on se fica o el fiquen? Li agraden els xalets estampats dalt d’es Castellet, tant com per defensar-los fins i tot quan no se poden defensar?

Li costarà, però volem sentir-li explicar tota la veritat sobre aquest tema. Convé, abans que comenci a fer pudor

Comunicat d’Esquerra-Bunyola sobre el tema

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s