Intent de censura a l’Ajuntament de Bunyola

El nostre ajuntament, el de Bunyola, s’ha gastat un mínim reconegut públicament de 8.000 euros en dues revistes-pamflet de propaganda pepera. I que a totes dues, hi figura el nom d’un tal ‘Toni Fuster’ com a director. El tal Fuster, un desconegut, no consta per enlloc, vull dir, no existeix cap document que indiqui que estigui en nòmina o res semblant. Però ‘tothom’ sap que és quelcom com ara un ‘cap de premsa’ municipal. Té la virtut de comparèixer pels plenaris, quan n’hi ha, així que resulta bo d’identificar, per eliminació, ja que és l’únic dels presents que no és de Bunyola (sense comptar l’amic Guillem): per eliminació, per tant, sabem qui és.

És un tipus alt i gros, tirant a molt gros, d’una trentena llarga d’anys -encara que jo som molt dolent per endevinar les edats de la gent-, moreno, de cara ampla, nas gros, un pèl bestial. No xerra gaire: no xerra gens. Just seu davant, llibreta en mà, camia blava, mira -controla- que tot estigui en ordre, que tot estigui . En acabar les sessions, el batle s’hi acosta, i ell, supòs jo, li deu dir allò que comunicativament no ha estat bé, o bé que es podria millorar, o potser comenten com sortirà publicada l’enèssima mentida al pamflet, no ho sé.

Però l’altre dia en va fer una de diferent, una reacció curiosa, ‘interessant’, i sobretot, molt reveladora. Al plenari hi acudí un equip de TV Mallorca, pel tema des Castellet. A la mitja part de la sessió, els periodistes miraren d’entrevistar el batle sobre la qüestió -per tercera vegada-, però quina sorpresa la seva quan s’hi afuaren tots dos!, batle i Toni Fuster, amb males paraules i retrets. El batle es va negar a fer cap declaració (no tornarà a parlar amb TV Mallorca fins que no deixi de ser ‘un mitjà manipulador’, diu ell), i el tal Fuster quedà amb els dos periodistes, mig amenaçant-los que se n’havien d’anar, que no podien enregistrar el ple, o una cosa així. Talment la censura, talment un fatxa.

Fer el paperot, o el paperina, d’aquesta manera, és lamentable; és més: és molt greu. Fer-ho dins un ajuntament, encara molt més. Del batle no me n’esper res, però el tal Fuster, devia pensar que una capdefavada semblant no s’acabaria sabent? Ah, les parets tenen orelles i Mallorca és molt petit, i Bunyola més! A mi, tanmateix, no deixa de preocupar-me un assumpte: per fer i dir imbecil·litats d’aquest nivell, el tal Toni Fuster, cobra qualque tipus de sou per part de l’Ajuntament? I no consta enlloc? Això sí que és preocupant.

Anuncis

3 thoughts on “Intent de censura a l’Ajuntament de Bunyola

  1. Aquest Toni Fuster ja feia el mateix fa un any a l’Ajuntament de Montuïri. També exercia de facto de cap de premsa i publicava un pamflet que res tenia a veure amb informació municipal.

    Sembla que va de consistori pepero a consistori pepero des de que varen perdre el Govern.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s