Són el “colmo”

Això és es “colmo”!, va exclamar en Pere Sampol, quan va topar amb la cara-dura dels alts càrrecs del PP: havien anat de putes –amb sos doblers des poble!, remarcava aquell- i encara tenien la santa barra de renyar i enriure’s de la comissió de diputats que investigaven el cas.

El PP és el PP, abans, ara i per sempre. Siguin Delgados, Bauzás, Matas, Estarás o Estarellas: és quelcom innat a la seva militància, no hi ha matisos, estan tots tallats amb el mateix patró. És igual el càrrec que ocupin: ser maleducat o un fatxa no és qüestió de responsabilitat, sinó de necessitat.

Nosaltres (Esquerra-Bunyola) fa temps que ho deim: que el nostre equip de govern municipal, no entén què és la democràcia. Que per ells, regidors del PP (i d’AVI, però no compta gaire) aquest càrrec és just una plataforma: de negocis, d’obtenció de poder, de repartir-se no se sap quin pastís, el que sigui, jo què sé. Són mals bunyolins -si és que ho són- que s’aprofiten dels bons bunyolins, que són la immensa majoria, fins i tot la bona gent que, n’estic convençut, els varen votar de bona fe: ni ells se mereixen això.

Dimarts, l’equip de govern volgué aprovar els comptes d’enguany. Va convocar una comissió de comptes amb dos dies d’antelació, passant-se la llei pel forro: res de nou, venint de qui ve. Ja n’estam farts, de comèdies, era el moment de dir basta. I així, l’oposició, en bloc, va anunciar la impugnació de la comissió, i es va aixecar i se’n va anar. I per fer el paripé, allà varen quedar, asseguts i plantats, tirant pestes contra n’Andreu -sobretot-, el batle, regidors del PP (i AVI) i el d’UM, tots junts: res de nou, tampoc, en aquesta illa.

Ara vendrà un ple: tan il·legal com la comissió de comptes. I s’haurà d’impugnar; i els pressuposts, debatre’ls obertament i de manera pública, perquè tots els bunyolins sàpiguen amb què es volen gastar aquesta gent els doblers del poble. Que després no ens enduguem una sorpresa com la del Rasputín. Que són el “colmo“, aquesta genteta. Que els tenim més que calats.

Anuncis

One thought on “Són el “colmo”

  1. Sense fert el contrari, gens ni mica, sobre com d’iguals són tots els peperos, no em cansaré de dir –de dir-te– que a Bunyola n’anau especiament ben servits. Rellamps, i que hon són de ‘burrus’… I no els dic pocavergonyes perquè em sembla ser massa generós. Salut als bunyolins… i santa paciència!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s