El del bombo

Un vespre de plenari a Bunyola, ara no record quin, com sempre era Esquerra, n’Andreu, qui interrogava el batle o qualque altre regidor del PP -tampoc ho record bé- sobre qualque irregularitat de les seves. Com sempre també, el batle molt nirviós, només feia callar el nostre regidor, l’interrompia, l’insultava, etc. Un escàndol, com sempre, fins que, com a de cop i volta, entra a la sala de plens un personatge gras i barbut, pudint a alcohol, amb una cervesa a mig beure en una mà i una bandera espanyola a l’altra, i cridant: “mira què m’ha donat en Nadal (en Rafel Nadal havia guanyat no sé què aquell mateix dia)! Que t’agrada, eh, porc, més que porc?“. 

He de dir, en veritat, que no tenc clar si va ser aquest insult o un altre de semblant, però va ser tan increïble aquella entrada, i que el batle no li digués absolutament res, que ni sorpresa va causar: va ser un impacte, realment, massa… intens? Vaja: pur surrealisme, tot plegat, ell, el pedaç, la canya, la seva pudor d’alcohol, la complicitat del batle, els insults, buf!

Un exemple. Idò el tal personatge fa carrera: és, potser, el nou regidor de Cultura i Hisenda del nostre ajuntament. Miquel Ribot, ex-parella, em consta, de la que ho era fins ara, la Pepera, nostrada, Isabel Moreno, que ha dimitit a dos meses de les festes, en un acte de valentia i responsabilitat que l’honora: la que es va iniciar en política arriant una bufetada a una altra… pepera. Na Moreno, que li diuen, que de Bunyola just en coneix el nom, i encara, que del balanç del seu mandat en recordarem:

Com es va carregar el Festival de Música.

– Com fa poca feina i es nega a mostrar els comptes “perquè ella no cobra per això”.

Com es va intentar carregar les festes i va aconseguir que tothom sense excepció la criticàs.

– Com  els seus fills “boixen com a conills”, ella mateixa dixit, en un ple.

I res més.

Ara haurem d’aguantar un succedani de Manolo el del Bombo, pudint a cervesa i flastomant com un carreter. Seria graciós si no fos vera, però el tipus en qüestió té barra de voler ser el de Cultura. Idò!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s