No ho oblidis

La memòria és breu, és curta, és sel·lectiva. Però a Bunyola, poble petit i unit, hi ha coses que no es poden oblidar, que convé que no s’oblidin: que cal que no oblidem.

– No oblidem qui ha fet el boicot durant quatre anys a les associacions cíviques i culturals de Bunyola perquè els seus responsables estaven ‘marcats’ com a políticament contraris a l’equip de govern.

– No oblidem que una majoria municipal que predicava contra un polígon industrial, per dues vegades va votar en contra de suprimir-lo del planejament.

– No oblidem la manera grossera de carregar-se el Festival de Música de Bunyola.

– No oblidem els obstacles cap als Quintos de Bunyola només perquè eren joves amb una opinió diferent a la del batle.

– No oblidem que per la seva pura vanitat i ganes de fer-se notar, una regidora va intentar carregar-se tota una tradició de festes a Bunyola.

– No oblidem les festes il·legals a les instal·lacions municipals de sa Comuna, emparades per alguns regidors de l’equip de govern, i la greu ignorància de la regidora de Medi Ambient en afirmar que “la caseta del garriguer és seva i hi pot fer el que vulgui”.

– No oblidem la llarga llista d’insults, atropellaments i irregularitats administratives, i el comportament francament groller de l’equip de govern als plenaris amb l’oposició.

– No oblidem l’intent d’urbanitzar es Castellet, amb una llicència il·legal i amb la total complicitat amb el promotor.

– No oblidem la censura, les mentides i les altíssimes mancances democràtiques de la majoria municipal.

– No oblidem la vergonya d’haver de llegir la majoria de documents municipals amb faltes d’ortografia que farien empegueir qualsevol altra persona decent.

– No oblidem la deixadesa de l’Ajuntament, l’abandonament de les seves funcions i la incapacitat per solventar els problemes més elementals del poble de Bunyola.

– No oblidem la tudada de doblers amb contractes estranys a empreses amigues, personal de lliure designació i propaganda partidista pagada amb doblers de tots els bunyolins.

– I no oblidem tampoc la inoperància de la majoria de l’oposició, desertora de les seves funcions, callada i submisa al PP, col·laboradora en alguns casos, i fins i tot, amb la vergonya de l’estigma de la corrupció.

En front de tot això, és necessari recordar:

– Que un sol regidor ha fet més feina d’oposició que la resta de cinc regidors junts.

– Qui ha estat al costat dels bunyolins quan havien estat desatesos o directament acusats per la majoria conservadora del nostre ajuntament.

– Qui ha denunciat la deixadesa democràtica, la grolleria i la mala eduació.

– Qui ha ajudat les associacions i col·lectius de bunyolins que es trobaven amb les portes de l’Ajuntament tancades.

– Qui ha aconseguit inversions per més de 250.000 € el darrer any per invertir en benefici del poble.

– Qui ha impulsat i impulsa el debat i la participació ciutadana com a eina de govern i per combatre la corrupció i l’autoritarisme.

– Qui, en consonància amb tot això, ha promogut la candidatura més plural de l’esquerra mallorquina.

L’única candidatura que, recollint el testimoni de quatre anys de feina d’Esquerra-Bunyola en solitari, apareix a Bunyola com l’únic canvi possible: l’Esquerra Oberta de Bunyola, com a metàfora d’un poble obert, lliure i actiu, feiner, arrelat a la terra i al país però amb la visió de futur més transformadora de les que es presenten en aquestes eleccions.

Perquè l’objectiu no és fer un bon resultat el 22 de maig, sinó transformar un poble decaigut per una democràcia de baixa qualitat i presidit per la grolleria i la xabacaneria en un referent de la Mallorca lliure. La feina comença JA!

NO HO OBLIDIS!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s