El Parc Temàtic

La trama que ha destapat el GOB sobre el parc temàtic de Campos podria arribar a ser d’allò més sucosa; té tots els ingredients per ser-ho. La merda, com el sabó d’Arquímedes, tendeix a surar, i encara que ja sabíem que aquesta història pudia en vida abans i tot que es començàs a escriure, l’impuls pel que pot sortir rebotada tanta de porqueria amagada darrera tot això té el perill de rompre un ull, la cara, o el govern al senyor Bauzá. O tot junt. Alerta.

Promet el serial. En Bauzá pactava requalificacions urbanístiques amb uns inversos danesos abans de les eleccions; posem per cas, que ja ha passat altres vegades: existiria la temptació que qualcú volgués donar, o rebre, qualque tipus de recompensa -la gratitud- per aconseguir tirar endavant el projecte?

Coses curioses sobre el tema. Un tal Pedersen feia negocis estranys a Calvià amb el batle Delgado fa uns anys; el tal Pedersen, a més, estava en recerca i captura per unes estafes per internet al Regne Unit. El tal Pedersen, a més, comparteix llinatge amb Michael Pedersen, conseller delegat de TPG, l’empresa danesa que fa anys que arrossega aquest projecte per ajuntaments del PP: primer Inca, després Calvià, ara Campos. Aquí s’explica molt bé: http://calvia.balearweb.net/post/20598

I mira que Campos ha estat el darrer poble a ser governat pel PP enguany, i en els darrers quatre anys tampoc hi ha governat. És curiós idò que en Bauzá tengués la idea de fer una gran inversió a un municipi que no controlava, en lloc de fer-la a un dels molts que sí que comandava (Marratxí mateix). Tanmateix, el president sabia -com tothom- que a Campos la dreta guanyaria les eleccions del maig, com sempre ha passat, i que l’entesa entre en Pallisseta i el jove candidat del PP no havia de ser difícil. Però el dia de la investidura, va passar quelcom estrany: sense explicació, i davant una enfadada monumental del PP, els regidors de +Acció votaren el candidat del PSM; per què? Si tanmateix el pacte de dretes s’havia d’acabar tancant, no era més senzill votar el candidat popular, i en minoria, després, solucionar els punts de fricció? O es tracta d’una estratègia negociadora, amb el PSM com a convidat de pedra i el càrrec de batle com a pretext -la democràcia pervertida- de cara a futures contrapartides a l’hora d’atreure grans inversions pel municipi? Si els danesos sabien que els requalificarien terrenys a Campos, no ho podia saber també la pròpia gent de Campos?

Ingredients, idò, pel serial n’hi ha de sobres. Això sí: els plànols del parc temàtic fan autèntica feredat. Lletjor absoluta d’un mal gust horrorós. Però què en podem esperar d’un tipus amb la planta d’en Bauzá…

P.D.:I avui, comença la campanya.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s