Mallorca-Camorra Connection

De moment, l’hospital Joan March no ha tancat. Això no vol dir que poguem dir que estigui salvat, sinó que el Govern ha assumit la seva pròpia incompetència de no saber ni fer una O amb un tassó, per bé o per mal: ni tanca ni deixa de tancar, segueix obert per inèrcia, i la gent que hi fa feina n’hi farà fins que al conseller Mesquida o a qualsevol altre se li girin els cables o canvïi el vent.

Decididament, el PP balear ha posat l’entorn de Bunyola en el punt de mira. Ja no es tracta de tancar l’hospital de Caubet, sinó de contaminar-lo. De fer la vida impossible als treballadors, que potser si es moren, emmalalteixen o s’intoxiquen, voldran deixar la feina; jo la deixaria, segur, abans de respirar euromerda cada dia. D’acabar amb tots els malalts per la via ràpida, que els que hi ha a Caubet hi són per malalties respiratòries o per pal·liatius: i sense malalts per tractar, no hi ha hospital que valgui.

Forma tot part del mateix pla? Jo d’entrada diria que no, però tenint en compte que la Camorra napolitana està darrera del negoci de l’euromerda, res ens hauria d’estranyar. Si ens ho miram, és bona la idea: tancar l’hospital i cobrant… Benefici per tothom i especialment per la màfia napolitana, que a més de la gestió de residus, també està especialitzada amb la gestió de serveis sòcio-sanitaris (llegiu si no el llibre de Saviano, 2007: Gomorra).

Tota aquesta Mallorca-Camorra Connection, a l’estil de Miami vice o The Sopranos semblaria un argument absurd per una pel·lícula dels diumenges o una sèrie de la FOX si no fos perquè a Mallorca, qualsevol parida sembla poder-se fer realitat -i perquè la Camorra està ben instal·lada a Eivissa, que és aquí devora-. Basta veure-li la cara la president. O al vice-president. O al garriguer d’Escorca. O al conseller d’Educació. O a na Carreixeta. Quan era petit, amb els amics, si vèiem qualcú així dèiem que tenia cara de pet. I rèiem; ara, però, no fa gens de gràcia.

I ja se sap: que qui pets envia merda espera.

Total: que és ben hora de fer net.

P.D.: Qualcú sap què en pensa el batle de Bunyola de tot això? Sabeu si ha dit res? Sabeu si fa res? Qualcú sap res d’ell?


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s