Gràcies a tothom

Gràcies a tothom per l’ajuda, el suport i els ànims d’aquests dies. Han estat tantes les emocions, els fets i les sensacions pel record, que guardaré per sempre.

M’he trobat amb la necessitat d’explicar-ho, però en un format més llarg que el que permet aquest blog; esper que bo vos cansi de llegir-ho.

Gràcies, una vegada més, i ànims a tots els companys que en aquest precís moment estan sent interrogats i detenguts per la policia espanyola: la repressió s’ha desfermat, ens criminalitzen per ser mallorquins. Ara ja, més que mai, guanyar és una necessitat.

Guanyarem, no ho dubteu.

Gràcies

Anuncis

21 thoughts on “Gràcies a tothom

  1. És fàcil insultar darrere un “Anònim”! Així sou els feixistes, uns covards que us amagau darrere Guàrdies Civils i similars! N’Amadeu no se n’amaga, perquè sap que no diu res dolent ni ha fet res dolent. Els “pobres al·lots” són els qui tenen pares com aquest “Anònim”; si no se’n saben desfer seran uns miserables tota la vida.

 1. Benvolgut Amadeu, divendres passat se’m va acudir escriure aquesta carta als diaris. Tot abans dels fets ocorreguts dilluns o dimarts. Vaig trobar que l’havia de contestar.
  Tot el meu suport.

  Aquesta setmana passada vaig llegir les declaracions del Delegat de Govern, dient que estaven acabant la paciència per les xiulades i les esbroncades a en Bauzá, i que haurien d’actuar amb contundència. Doncs bé, el poble ja fa estona que ha acabat la paciència senyor Rodríguez. Ha acabat la paciència, per moltes coses. Perquè de cada vegada són moltes les famílies que ho passen malament per passar el dia a dia, perquè estan sense feina i no poden pagar els deutes diaris. Perquè estau retallant en els serveis bàsics, salut i sanitat, per engreixar més els vostres amics de Bankia. Perquè els preus dels serveis bàsics no davallen. Perquè voleu mantenir el vostre estat de benestar a costa del poble. Pels atacs a la llengua, al territori, … Doncs bé senyor Rodríguez, vos ho dic ben clar, ara fa un any que governau, i el poble n’està fins als nassos de vosaltres. Sé que estau engegant la maquinària de fer trampes per poder guanyar les eleccions d’aquí a tres anys. Però el poble té memòria i vos girarà l’esquena, aleshores sereu voltros que haureu d’anar a cercar als contenidors. Vos ho dic en majúscules: SOU UNS POQUES VERGONYES, JA N’ESTIC FART QUE EM ROBEU!!!

 2. Les retallades s’accepten per una de les forces més importants de la humanitat, la por.
  Per que la maldat floreixi només fa falta que la bona gent no faci res.
  Gràcies a tu i a gent com tu la majoria de covards que veim les noticies per la televisió no tenim altra cosa que agrair-vos la vostra lluita.
  Aquell home que fou president dels EEUU i li foteren un tro va dir:“La unió fa la força,no deixem de lluitar davant les injustícies, per que deixarem de ser homes per convertir-nos en xais.”
  Altra vegada els mateixos que veim les coses als diaris o a la TV vos hem d’agrair les vostres accions perque casi ja som més xais que homes.

  Gràcies un cop més,

 3. Molts ànims Amadeu! Tots estam amb tu i amb tots els detinguts d’arreu dels Països Catalans. La solidaritat ens fa forts

  El gobern ens ataca i nolsaltres responem.

  Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s